Vilkår og Handelsbetingelser

Generelt

Disse vilkår og betingelser er gældende, når du benytter og/eller bestiller varer på legrej.dk.
Webshoppen Legrej.dk ejes af Bakkebjerg Naturpleje, v. Niels Johansson, CVR nr.: 28055870; Leerbjerg Åsen 5, DK-3230 Græsted
For at handle med Legrej.dk skal du være fyldt 18 år og være indforstået med de vilkår og handelsbetingelser som er beskrevet i samtlige punkter.
Bakkebjerg Naturpleje er underlagt den til enhver tid gældende lovgivning.

På Legrej.dk er alle de anførte priser for varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger inklusive skatter, moms og afgifter.
Priser er angivet i DKK.
(Læs mere om leveringsomkostninger under ”Forsendelse”)

Forbehold: Vi tager forbehold for tastefejl i tekster og priser, udgåede varer og leverandørsvigt.

Bestilling/køb

Du kan kun bestille via webshoppen. Vi behandler ikke bestillinger pr. telefon, i emails eller pr. brev.
Undtaget fra dette, er myndigheder med EAN fakturering, som skal bestille via email på bakkebjergnaturpleje@mail.com, med relevante EAN fakturerings oplysninger.
Køb direkte fra lager kan kun foregå med forudgående aftale.

Betaling

På Legrej.dk kan du vælge at betale med betalingskort eller bankoverførsel.
Bakkebjerg Naturpleje modtager betaling fra fgl. kort: Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Ved kort-betaling trækkes pengene først fra kundens konto, når varen afsendes.
Bakkebjerg Naturpleje krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Samtidig giver den sikkerhed for, at serveren er den, den giver sig ud for at være.

Betaling med bankoverførsel medfører ekstra administration, derfor pålægges der ved denne betalingsform et gebyr på kr. 45,-
Vi skal gøre opmærksom på, at betaling via bankoverførsel ikke længere er omfattet af den indsigelsesordning, som gælder for debit- og kreditkort.

Ved køb fra lager er det muligt at betale kontant eller med Mobilepay.

Forsendelse

Alle varer sendes med GLS til den valgte GLS Pakkeshop eller som GLS erhvervsforsendelse direkte til en virksomheds adresse efter forudgående aftale.
Pakken kan følges via track & trace fra den afsendes til den bliver leveret.

GLS Pakkeshop er et landsdækkende netværk af udleveringssteder etableret i samarbejde med en række velkendte butikker og kæder. Du modtager advisering på e-mail og SMS, når din pakke er klar til afhentning. Pakken kan afhentes efter kl. 16 samme dag, som adviseringen sker. Der er 7 dages henliggefrist i alle GLS Pakkeshops.

Der skal kvitteres for varerne ved afhentning/modtagelse. Kvittering foretages af dig selv eller øvrige personer på leveringsadressen med bindende virkning for dig. Bemærk venligst at du bærer risikoen for varen efter leveringen. Når du har modtaget pakken, bør du kontrollere varerne. Hvis pakken og/eller indholdet er beskadiget, bedes du kontakte GLS direkte, da transportskader skal straks gøres gældende overfor transportøren.
Fragtomkostninger afregnes efter vægt og omfang.

Varer bestilt på Legrej.dk leveres kun til adresser i Danmark og Sverige. Ønskes levering til andre lande, skal du kontakte os.

Leveringsomkostninger: Fragtomkostninger afregnes efter vægt og volumen, som beregnes i vare-kurven, hvor fragt prisen vil være synlig inden selve købet foretages. Fragtomkostninger er incl. diesel tillæg.

Ekspeditionstid: Vi tilstræber, at holde ekspeditionstiden under 5 hverdage og meget ofte leverer vi indenfor 1-3 hverdage. Vær opmærksom på at i højsæsonen kan leveringstiden dog være længere.
Vi har ikke robot pick-up som hos de internationale firmaer. Næsten alle pakker skal håndpakkes nøje og omhyggeligt, da der tale om skarpe genstande. Det tager tid. Vi vælger at du får din vare frem sikkert og uskadt. Desuden sætter GLS strenge krav for dette. Derfor er der længere leveringstid i højsæsonen, hvor alle vil have på samme tid.

Ordering outside Denmark: Please use the contact formular or send an email with your reqiurement to: bakkebjergnaturpleje@mail.dk

Fortrydelsesret

Hvis du ønsker at returnere en vare, har du hos Bakkebjerg Naturpleje 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Det betyder at du inden for 14 dage, fra at du har fået varen i fysisk besiddelse, skal give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb, derefter skal varen sendes retur senest 14 dage efter, at du har givet os denne besked, enten via email: bakkebjergnaturpleje@mail.dk eller kontaktformularen.

Dette gælder dog ikke specialfremstillede varer eller kundetilpassede varer.

Varens stand, når du sender den retur: Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit indkøb, får du det fulde beløb inkl. forsendelsesgebyr tilbage, såfremt varens stand er som ny. Er varen brugt eller beskadiget får du en del af beløbet retur.
Vi anslår værdien ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare, og om den lever op til vilkårene for fortrydelse. Når varen er modtaget retur refunderes beløbet til din konto indenfor få dage.

Du betaler selv for fragtomkostninger i forbindelse med returnering af varerne og det er et krav at varen sendes som sporbar pakke eller indleveres personligt for at undgå tvivl om bortkomne pakker.

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren. Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.

Reklamation og varereturnering

Hos Bakkebjerg Naturpleje er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb dækket af købeloven og  Bakkebjerg Naturpleje yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Bakkebjerg Naturpleje indenfor rimelig tid. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Returforsendelsen er naturligvis fragtfri for dig, når du blot rekvirerer vores forudbetalte returlabel, og reklamationen er berettiget. Vi tilbagebetaler købsprisen, når vi har fået varen retur, medmindre du får en ny vare til erstatning for den oprindelige vare.

Sådan gør du: Er en vare beskadiget eller defekt, kan du lave en reklamation. Bemærk venligst, at du bedes kontakte os direkte via email: bakkebjergnaturpleje@mail.dk eller kontaktformularen så snart du opdager fejlen. På den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning på baggrund af dine informationer.

Bemærk at du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Varereturnering: Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, fakturanummer og kontonummer for bankkonto hvortil evt. refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Varen sendes til:
Bakkebjerg Naturpleje
Leerbjerg Åsen 5
3230 Græsted

Data og sikkerhed

Der anvendes cookies for at logge tekniske funktioner, til brug for ordrens gennemførelse samt til statistik for besøg på siden, for løbende optimering.

Alle oplysninger behandles fortroligt og anvendes kun til fakturering og forsendelse. Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. I relation til gennemførelse af betalinger på hjemmesiden sendes data krypteret og i overensstemmelse med branche-standarder.